WONDERLOVE

Bij elke pasgeboren baby komt er een beetje zon op.

Een mooie tijd

Het beste moment om een ​​pasgeboren kind te fotograferen is binnen twee weken nadat hij ter wereld is gekomen.

What we do

Beautiful Newborn Photography from Wonderlove

Beautiful Newborn Photography from Wonderlove

prices

Available Newborn Photo Shoot Packages

AANVULLENDE AANBIEDING

Extra producten en diensten

We raden je ten zeerste aan om je make-up voor de shoot te laten doen door een professional die weet hoe je een model moet voorbereiden voor fotografiedoeleinden.

Make-up in onze studio kan alleen met onze erkende visagisten en hairstylisten van Rougekraft.

Make-up €50,00

Haarstyling (golven of steil) €30,00

Prijzen van onze afdrukken vind je hier:

Extra foto’s boven je pakket zijn €10,00 per stuk.

Foto’s worden één voor één voorbereid, geselecteerd en bewerkt in de volgorde van het uitvoeren van de fotoshoots. Ik werk meestal aan foto’s van één sessie tegelijk. Dit om ervoor te zorgen dat ik de sfeer en stijlen van de foto’s voel om uniforme bewerking te bieden voor individuele gefotografeerde stijlen.

U ontvangt definitief samengestelde foto’s na 12 tot 22 werkdagen na de fotoshootdatum gerekend vanaf de dag van de fotoshoot of vanaf de eerstvolgende maandag als we in het weekend aan het fotograferen waren.

We raden je aan om de fotoshoot vroeg genoeg te boeken als je je foto’s voor een bepaald tijdstip klaar wilt hebben. De andere mogelijkheid is om Express Editing te bestellen. Voor fotoshoots zijn er drie mogelijkheden:

Express Editing Early –  €30,00 – uw foto’s klaar in 15 werkdagen
Express Editing Swift  – €45,00 – uw foto’s klaar in 10 werkdagen
Express Editing Ultra  – €60,00 – uw foto’s klaar in 5 werkdagen

One Photo the Next Day – €30,00 – ik selecteer de foto op basis van uw richtlijnen (u bepaalt uit welke styling, als er meer waren, zou ik de foto kiezen), dit is een extra foto, aantal foto’s dat u krijgt later ontvangen binnen de standaard bewerkingstijd blijft hetzelfde. Ik moet deze opdracht eerst accepteren (op basis van mijn eigen beschikbaarheid). Foto is de volgende werkdag voor 17:00 uur klaar. Soms is het mogelijk om het dezelfde dag nog te bezorgen, maar dit is niet gegarandeerd.

Shoot prijzen zijn bedoeld voor gezienen. Extra volwassenenen zijn €25,00 per persoon.

Deelname van een huisdier is €25,00

Tenzij anders vermeld in het fotografiepakket dat je hebt gekozen, liggen onze gebruikelijke beschikbare boekingsmogelijkheden voor fotoshoots op werkdagen (weekdagen), maar het regelen van de fotoshoot in het weekend is ook mogelijk tegen een extra vergoeding:

Het boeken van een fotoshoot op zaterdag kost € 20,00 Het
boeken van een fotoshoot op zondag kost € 30,00

Shoot op locatie in Eindhoven is €30,00, verdere afstanden zijn individueel berekend op basis van afstand en je pakket.

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Wat is het beste moment om de zwangerschapsshoot te plannen?

Uw inhoud komt hier. Bewerk of verwijder deze tekst inline of in de module Inhoudsinstellingen. U kunt ook elk aspect van deze inhoud opmaken in de module Ontwerpinstellingen en zelfs aangepaste CSS toepassen op deze tekst in de module Geavanceerde instellingen.

Hoe worden mijn foto's bezorgd?

U ontvangt alle geselecteerde foto’s via download. We bieden geen onbewerkte foto’s aan.

Is het mogelijk om mijn foto's op groot formaat af te drukken?

Wij zijn een full-service fotostudio en bieden afdrukservices op een breed scala aan materialen. U kunt bij ons professionele afdrukken op groter formaat en andere producten bestellen.

We gebruiken professionele software en resampling-methoden en kunnen bestanden voorbereiden op zeer grote formaten, groter dan de afmetingen die we ontvangen van de digitale camera die we momenteel gebruiken (Canon 5D Mark III).

De standaardafmetingen van de bestanden die u in uw pakket ontvangt, zijn goed voor afdrukken op 300 dpi in hoge fotokwaliteit in het formaat van ongeveer 16×10 cm of iets groter. Ik raad u af om afdrukken van aanzienlijk groter formaat bij andere laboratoria te bestellen, omdat u misschien teleurgesteld bent over de kwaliteit die u ontvangt.

U kunt de door u geselecteerde foto’s in uw pakket bestellen in de volledige afmetingen van 5760×3840 (300ppi) voor €5,00 per stuk of grotere afdrukken bij ons bestellen. De afdrukken die u bij ons bestelt, worden vervaardigd uit de volledige maatbestanden en we kunnen de foto’s veel beter voorbereiden op zelfs aanzienlijk uitvergrote afdrukken met behulp van professionele methoden en software. Dit levert u een veel betere kwaliteit op dan zelf afdrukken op een website te bestellen.

Worden de boekingskosten gerestitueerd bij annulering?

De boekingskosten van € 50,00 (of € 70,00 als je er daarnaast voor kiest om make-up/haar in onze studio te laten doen door een van onze visagisten/haarstylisten) is een product op zich. Je reserveert het gewenste tijdslot dat dan niet meer beschikbaar is voor andere klanten en ik kan het ook niet meer verkopen.

Er wordt geen restitutie verleend bij annulering of niet komen opdagen. Het verzetten van de fotoshoot zonder meerprijs is mogelijk tot vijftien werkdagen voor de eerder geboekte datum. daarna kost het € 30,00. De dagen waarop kosteloos verschuiven mogelijk is, worden gerekend vanaf één dag voor de geboekte dag of de vrijdag voor het weekend dat de fotoshoot is geboekt.

Is Booking Fee onderdeel van de hele opdracht?

Ja, de boekingskosten zijn onderdeel van de gehele opdracht. Dagen voor de fotoshoot ontvang je een tweede betalingslink voor de rest van het bedrag dat voor de fotoshoot moet worden voldaan.