PRIVACY STATEMENT WONDERLOVE (NOVERSO)

Gevestigd aan de Daalakkersweg 14/28, 5641JA Eindhoven, Nederland

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61663948

 

Versie 12-01-2020.

Inleiding

Dit is de privacyverklaring van WONDERLOVE (NOVERSO). In deze verklaring verschaft WONDERLOVE (NOVERSO) informatie over de persoonsgegevens die door WONDERLOVE (NOVERSO) worden verwerkt, de wijze waarop en de doeleinden waarvoor dat gebeurt. WONDERLOVE (NOVERSO) gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zorgt ervoor dat elke verwerking voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die WONDERLOVE (NOVERSO) verzamelt en verwerkt van betrokkenen in het kader van de aangeboden diensten, nieuwsbrief, producten, het verstrekken van gegevens en toestemmingen via een app of webdiensten (waaronder social mediakoppelingen naar bijvoorbeeld Facebook en Twitter) en/of het bezoeken van onze website.

Op onze website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren dan ook om altijd de privacy statement van de betreffende website te lezen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?

WONDERLOVE (NOVERSO) , gevestigd aan Daalakkersweg 14/28, 5641JA Eindhoven, Nederland is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

A. Persoonsgegevens die wij verwerken
WONDERLOVE (NOVERSO) verwerkt persoonsgegevens over jou, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder tref je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

A1 Voor- en achternaam

A2 Geslacht

A3 Adresgegevens

A4 Telefoonnummer

A5 E-mailadres

A6 Foto’s van jou, gemaakt in opdracht in onze studio

A7 IP-adres

A8 Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een formulier via onze website te verzenden, in correspondentie of telefonisch.

B. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
WONDERLOVE (NOVERSO) verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou, tenzij WONDERLOVE (NOVERSO)  daarvoor van te voren expliciet toestemming voor heeft gevraagd en ontvangen. WONDERLOVE (NOVERSO) verwerkt dus geen gegevens zoals ras, godsdienst of levensovertuiging, politieke of seksuele voorkeur, gegevens omtrent je gezondheid, kredietwaardigheid of strafrechtelijk verleden.

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Daarom vragen wij bezoekers jonger dan 16 jaar altijd om aan te geven of ze toestemming van ouders of voogd hebben. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker daadwerkelijk ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@wonderlove.nl, dan zullen wij de betreffende gegevens verwijderen.

C Waarom we gegevens nodig hebben
In eerste instantie gebruiken we jouw gegevens natuurlijk voor het afhandelen van de diensten of producten die je wenst af te nemen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere doeleinden waarvoor we jouw gegevens kunnen gebruiken.

Personaliseren van onze website

De informatie die we over jou verzamelen, kunnen we gebruiken om je op een persoonlijke manier met onze website te laten werken. Zo kunnen we je bijvoorbeeld content aanbieden waar je belangstelling voor hebt en kunnen we het navigeren op onze site eenvoudiger voor je maken.

Marketing

Net als de informatie die we indirect over jou hebben verzameld, kan de door jou aan WONDERLOVE (NOVERSO) verstrekte informatie door WONDERLOVE (NOVERSO) worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Voordat we dat echter doen, stellen we je in de gelegenheid om aan te geven of jouw informatie op deze manier mag worden gebruikt. Je kunt op elk gewenst moment kenbaar maken dat je geen marketingmateriaal meer van ons wenst te ontvangen. Volg daartoe de uitschrijvingsinstructies (“unsubscribe”) die zijn opgenomen in elke e-mail die je van ons ontvangt, geef het aan wanneer we je bellen, of neem rechtstreeks contact met ons op via mail (privacy@wonderlove.nl) of via de chatfunctie op onze website.

Monitoring of opname van gesprekken, chats en andere contacten

Bij bepaalde internettransacties kan het nodig zijn dat je ons belt of dat wij jou bellen. Dergelijke transacties kunnen ook online chats met zich meebrengen. WONDERLOVE (NOVERSO) maakt voor deze online chats gebruik van Intercom (https://www.intercom.com/). WONDERLOVE (NOVERSO) kan dergelijke contacten monitoren en in bepaalde gevallen opnemen ten behoeve van het opleiden van personeel, het bewaken van de kwaliteit of het bijhouden van bewijs inzake een bepaalde transactie of een bepaald contact.

Voorts verwerkt WONDERLOVE (NOVERSO) jouw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

C1 Het afhandelen van jouw bestelling en/of betaling

C2 Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

C3 Je te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

C4 Je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten

C5 Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

C6 Om producten bij je af te leveren

C7 WONDERLOVE (NOVERSO) analyseert jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

C8 WONDERLOVE (NOVERSO) volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

D. Delen met anderen
WONDERLOVE (NOVERSO) verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken, indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. WONDERLOVE (NOVERSO) blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

De bedrijven die toegang tot jouw gegevens hebben in verband met de uitvoering van de overeenkomst zijn:

Home.pl – Persoonsgegevens die je achterlaat op onze website(s), draaien op servers van Savvii en kunnen hier (tijdelijk) worden opgeslagen.

Shootproof – Het online beschikbaar maken van jouw foto’s en galerieën. De foto’s worden niet openbaar gepubliceerd, maar slechts voor jou beschikbaar gemaakt.

Pixieset– Het online beschikbaar maken van jouw foto’s en galerieën. De foto’s worden niet openbaar gepubliceerd, maar slechts voor jou beschikbaar gemaakt.

Zoho – WONDERLOVE (NOVERSO) maakt voor het opslaan van reserveringen gebruik van het Zoho CRM systeem.

Google – Het verzamelen van statistieken met betrekking tot website bezoekers, het versturen van e-mails en gebruik van de agenda.

Intercom – Het voeren van online chatgesprekken en het beantwoorden van berichten.

WeTransfer – Online verzenden van digitale bestanden.

Keendelivery – Offline verzenden van bestelde producten.

Probo – Offline verzenden van bestelde producten.

Mollie.com – Het afhandelen van online betalingen, bijvoorbeeld wanneer je producten dient af te rekenen uit onze webshop.

Tikkie.me – Het afhandelen van online betalingen, bijvoorbeeld wanneer je producten dient af te rekenen uit onze webshop.

Feedback Company – Jouw beoordelingen over onze dienstverlening worden beoordeeld door Feedback Company, wanneer deze gegeven is op de vestiging of via wonderlove.nl/feedback

Facebook – Het verzamelen van statistieken met betrekking tot website bezoekers

Recruitee – Wanneer je reageert op een vacature, wordt jouw sollicitatie opgeslagen in het systeem van Recruitee

Exact – Boekhoudprogramma

Financial Plaza – Controleert de boekhouding

Clicksend – Verstuurt SMS berichten t.b.v. jouw reservering, bestelingen en mededelingen

Messagebird – Verstuurt SMS berichten t.b.v. jouw reserveringen, bestelingen en mededelingen

GLS / DHL / UPS / PostNL / DPD / FedEX – naar jou verzenden de door jou bestelde fysieke producten

Zapier – Brengt koppelingen tot stand tussen verschillende IT systemen

4. Cookies

WONDERLOVE (NOVERSO) gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. WONDERLOVE (NOVERSO) gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij jou al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Onze website en (marketing) e-mails maken gebruik van tracking cookies van Intercom, Zoho en/of Google Analytics, o.a. om bezoekersstatistieken bij te houden. WONDERLOVE (NOVERSO) gebruikt deze statistieken om de website en mailings continu te verbeteren en jou van relevante informatie te voorzien.

WONDERLOVE (NOVERSO) gebruikt Google Analytics om inzicht te krijgen in o.a. bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves op onze website. Dit betekent dat Google optreedt als verwerker bij de verwerking van persoonsgegevens door WONDERLOVE (NOVERSO). WONDERLOVE (NOVERSO) heeft daarom een verwerkersovereenkomst met Google gesloten.

Informatie die met Google Analytics wordt verzameld, is zo veel mogelijk geanonimiseerd. WONDERLOVE (NOVERSO) krijgt bijvoorbeeld geen inzage in welke individuele bezoekers welke bezoeken aan onze website afleggen. Google zal nooit jouw volledige IP-adres verwerken, maar altijd het laatste octet van jouw IP-adres maskeren.

Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden. WONDERLOVE (NOVERSO) heeft daartoe namelijk geen toestemming aan Google gegeven. WONDERLOVE (NOVERSO) maakt ook geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Google kan jouw informatie slechts aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees voor meer informatie Google’s Privacy Policy.

Tracking cookies in onze marketing e-mails

Wanneer je een (marketing)e-mail van ons ontvangt, zal het downloaden van afbeeldingen of het klikken op een link in deze e-mails ertoe leiden dat je persoonlijk wordt geïdentificeerd. Wij kunnen daardoor zien of je onze e-mail opent en vanuit de e-mail doorklikt naar onze website. Wil je dat niet, dan kun je je uitschrijven van onze mailings of jouw browser zo instellen dat deze geen cookies accepteert.

Social plug-in tracking cookies

Onze website gebruikt social plug-in trackingcookies zodat wij jou social sharing buttons kunnen tonen van bijvoorbeeld Instagram en Facebook.

Facebook Pixel

Wij gebruiken een Facebook Pixel om:

de effectiviteit van advertenties te meten (te analyseren hoeveel procent van de mensen die een advertentie ziet de website bezoekt, een reservering maakt of een bestelling plaatst);
vergelijkbare doelgroepen te maken die lijken op websitebezoekers om zo nieuwe gasten te werven die baat kunnen hebben bij het aanbod op de website;
je uit te sluiten van advertenties als je recent een reservering hebt gemaakt of een aankoop hebt gedaan, zodat je geen irrelevante advertenties te zien krijgt.
Op onderstaande pagina lees je hoe je kunt instellen hoe Facebook je gegevens gebruikt om je advertenties te tonen en hoe je je kunt afmelden voor de weergave van op online interesse gebaseerde advertenties van Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/.

Het privacy beleid van Facebook vind je hier: https://www.facebook.com/about/privacy/

Op deze pagina staat uitgelegd hoe je op ieder moment je instellingen voor Facebook advertenties kunt inzien en aanpassen.

Cookies accepteren of weigeren

Je kunt zelf bepalen of je cookies accepteert of weigert. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar je kunt de instellingen van jouw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. Je dient dit voor elke browser en voor elke computer opnieuw in te stellen. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Publicatie
Publicatie van persoonsgegevens door zoekmachines, zoals Google, worden door WONDERLOVE (NOVERSO) afgeschermd. Op die manier beschermen we jouw persoonsgegevens tegen openbaarmaking. Jou foto’s publiceert WONDERLOVE (NOVERSO) alleen met jouw ondertekende schriftelijke toestemming. Wij zijn hoge kwaliteit gericht, artistiek onderneming, wij zijn innovatief en ontdekken nieuwe mogelijke vormen van expressie  en creatieve wegen daarom is het voor ons van hoog belang om deze ideeën te mogen presenteren en bredere publiek te brengen en in competities deel nemen met onze werken. Om dit te kunnen doen vragen wij altijd een schriftelijke toestemming van onze modellen in een vorm van ondertekende model release. Wij publiceren alleen werken die aan deze model release voorzien zijn. Als je een trotse klant van WONDERLOVE (NOVERSO) ben en je in onze foto’s op onze pagina’s aan jouw vrienden, familie of bredere publiek wil laten zien is dat mogelijk na het tekenen van een Model Release/Quitclaim.

Bewaartermijn
WONDERLOVE (NOVERSO) zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Onderdeel hiervan is het automatisch verwijderen van de gegevens van gebruikers die langer dan 7 jaar geen diensten of producten hebben besteld. Deze gegevens worden door WONDERLOVE (NOVERSO) automatisch verwijderd. De eind selectie die je hebt gemaakt om foto’s te ontvangen is door ons voor onbeperkt tijd bewaard o.a. om jou de mogelijkheid geven om in de toekomst de foto’s opnieuw naar jouw te laten sturen (tegen op dit moment geldende tarieven) indien je ze kwijt heeft geraakt digitaal of in print. Wij geven je de mogelijkheid om in de toekomst bij ons meerdere kepies afdrukken of andere producten te bestellen of  van ze collage’s laten maken. Omdat op deze foto’s onze auteursrechten zitten en andere fotografen of u zelf geen toestemming van ons krijgt om ze te bewerken en andere werken van hun maken. Ze zijn in goed beveiligde archief bewaard, ook voor ons als bewijs de originele bestanden (RAW’s) om in het geval van inbreuk onze auteursrechten te beschermen. De niet gelukte foto’s worden binnen 40 dagen vernietigd samen met RAW bestanden. De foto’s die je niet heeft gekozen om bewerkt te worden en niet heeft besteld om naar je zonder watermerk te sturen bewaren wij voor 7 jaar indien je ze toch wil hebben en door ons laat bewerken. Technologie ontwikkelt snel en onze kennis groeit ook mee, misschien in de toekomst kunnen wij voor jou nog een andere mooie versie van deze foto’s leveren. Je kan ook de niet gekozen foto’s sneller laten verwijderen door een verzoek in te dienen. Alle foto’s die je heeft ontvangen worden voor onbeperkte tijd door ons en onze nabestaanden in diep archief en offline op een encrypted en passcode vergrendeld harde schijf bewaard in een beveiligde plek.

H.Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar privacy@wonderlove.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie jouw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van jouw privacy. WONDERLOVE (NOVERSO) zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Daarnaast heb je altijd het recht om een klacht over onze gegevensverwerking in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Beveiliging
WONDERLOVE (NOVERSO) neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Hieronder valt onder meer het versleuteld verzenden van persoonsgegevens via de website (SSL). Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@wonderlove.nl. Onze mail communicatie maakt gebruikt van technologieën van Google, onze domein is beveiligd en gecertificeerd voor email verkeer door juiste SPF records, DKIM sleutels, DMARC en TXT bevestiging sleutels. Verder is gebruik gemaakt van dubbel authorizatie voor toegang naar alle computer apparatuur en mobiel toestellen voor alle online diensten van G Suite. Als je via onze Facebook pagina met ons in Messanger, via WhatsApp of via Instagram Direct Message communiceert beschermt deze berichten high-end Facebook encryption technologie onze toegang tot deze accounts is heel goed beschermt, met lange moeilijke wachtwoorden en dubbel verificatie.

Deze privacyverklaring is opgesteld op 14-10-2014 en voor het laatst gewijzigd op 12-01-2020. Indien WONDERLOVE (NOVERSO) een wijziging in haar privacyverklaring aanbrengt, noteren wij boven deze pagina wanneer de laatste wijziging is gemaakt en informeren je bijvoorbeeld via onze website of per e-mail , op de hoogte. Indien wij jouw persoonsgegevens willen gaan gebruiken op een manier die afwijkt van de manier die geld op het moment dat de gegevens werden verzameld, stellen we je daarvan in kennis en krijg je de mogelijkheid om aan te geven of wij jouw persoonsgegevens al dan niet op die nieuwe manier mogen gebruiken